ΕΛ
Our news

Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε - ΣΑΜΑΡΙΑ στήριξε την σπουδαία συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας της Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας (SUP)

Home :: Our news :: Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε - ΣΑΜΑΡΙΑ στήριξε την σπουδαία συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας της Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας (SUP)
Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε - ΣΑΜΑΡΙΑ στήριξε την σπουδαία συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας της Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας (SUP)
22.10.2022

Η εταιρεία μας στάθηκε αρωγός στην σπουδαία συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας της Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας (SUP), η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και σημαντικές διακρίσεις.

Η Ελληνική αποστολή SUP επέστρεψε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Gdynia της Πολωνίας, έχοντας στην κατοχή της τρία χρυσά μετάλλια, δύο ασημένια ,ένα χάλκινο καθώς και αρκετές συμμετοχές στους τελικούς.
Στη γενική κατάταξη η Ελλάδα κατέλαβε την 2η θέση των ομαδικών αγωνισμάτων ανάμεσα σε 18 κράτη.

Βρισκόμαστε δίπλα σε οργανισμούς και δράσεις που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και ευχαριστούμε την Ελληνική αποστολή SUP που μας έκανε περήφανους.

Στην ίδια κατηγορία

18.10.2022
H ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε -  ΣΑΜΑΡΙΑ υπήρξε θερμός υποστηρικτής στο 1ο Παιδικό Φεστιβάλ που διοργάνωσε το “Μαζί για το Παιδί”!

H ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε -  ΣΑΜΑΡΙΑ υπήρξε θερμός υποστηρικτής στο 1ο Παιδικό Φεστιβάλ που διοργάνωσε η Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων ,“Μαζί για το Παιδί”, για παιδιά ηλικίας  2 έως 12 ετών, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο . 

More...
10.10.2022
Νέα φιάλη SAMARIA 1LT 'GREEN FIRST' με 30% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET!

Με αρχή μας "το πράσινο" και με όραμα έναν πλανήτη κληρονομιά για τις επόμενες γενιές, σας παρουσιάζουμε την πιο πρόσφατη καινοτομία μας , την φιάλη SAMARIA 1L που είναι φτιαγμένη από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET, συμβάλλοντας έμπρακτα στην προστασία του περιβάλλοντος!

More...
12.09.2022
H ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε - ΣΑΜΑΡΙΑ ... στην κορυφή του Ψηλορείτη!

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022, οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. – SAMARIA οργάνωσαν εκδρομή με αφορμή τη γιορτή του Τιμίου Σταυρού. Ξεκινήσαμε την ανάβαση από το καταφύγιο του Μυγερού στα 1.580 μέτρα και καταλήξαμε, μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή, στην κορυφή του Ψηλορείτη στα 2.456 μέτρα που βρίσκεται το εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού. 

More...