ΕΛ
Our news

Νέα φιάλη SAMARIA 1LT 'GREEN FIRST' με 30% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET!

Home :: Our news :: Νέα φιάλη SAMARIA 1LT 'GREEN FIRST' με 30% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET!
Νέα φιάλη SAMARIA 1LT 'GREEN FIRST' με 30% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET!
10.10.2022

Με αρχή μας "το πράσινο" και με όραμα έναν πλανήτη κληρονομιά για τις επόμενες γενιές, σας παρουσιάζουμε την πιο πρόσφατη καινοτομία μας, την φιάλη SAMARIA 1L που είναι φτιαγμένη από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET, συμβάλλοντας έμπρακτα στην προστασία του περιβάλλοντος!
Φροντίζουμε και σεβόμαστε τον πλανήτη μας και χτίζουμε κατ’ επέκταση ένα μέλλον για τις επόμενες γενιές όπου το πράσινο θα είναι η προτεραιότητα!

Στην ίδια κατηγορία

22.10.2022
Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε - ΣΑΜΑΡΙΑ στήριξε την σπουδαία συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας της Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας (SUP)

Η εταιρεία μας στάθηκε αρωγός στην σπουδαία συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας της Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας (SUP), η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και σημαντικές διακρίσεις.

More...
18.10.2022
H ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε -  ΣΑΜΑΡΙΑ υπήρξε θερμός υποστηρικτής στο 1ο Παιδικό Φεστιβάλ που διοργάνωσε το “Μαζί για το Παιδί”!

H ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε -  ΣΑΜΑΡΙΑ υπήρξε θερμός υποστηρικτής στο 1ο Παιδικό Φεστιβάλ που διοργάνωσε η Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων ,“Μαζί για το Παιδί”, για παιδιά ηλικίας  2 έως 12 ετών, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο . 

More...
12.09.2022
H ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε - ΣΑΜΑΡΙΑ ... στην κορυφή του Ψηλορείτη!

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022, οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. – SAMARIA οργάνωσαν εκδρομή με αφορμή τη γιορτή του Τιμίου Σταυρού. Ξεκινήσαμε την ανάβαση από το καταφύγιο του Μυγερού στα 1.580 μέτρα και καταλήξαμε, μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή, στην κορυφή του Ψηλορείτη στα 2.456 μέτρα που βρίσκεται το εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού. 

More...