ΕΛ
Our news

Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε - Samaria στηρίζει γι' ακόμη μία χρονιά τον Γ.Σ "Cretan Kings"

Home :: Our news :: Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε - Samaria στηρίζει γι' ακόμη μία χρονιά τον Γ.Σ "Cretan Kings"
Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε - Samaria στηρίζει γι' ακόμη μία χρονιά τον Γ.Σ
07.09.2022

Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε – Samaria στηρίζει ενεργά δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό και το αθλητικό ιδεώδες και στο πλαίσιο αυτό επεκτείνει γι’ ακόμη μία χρονιά την συνεργασία της με τον αθλητικό γυμναστικό σύλλογο καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου “Cretan Kings”.

Στην ίδια κατηγορία

18.10.2022
H ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε -  ΣΑΜΑΡΙΑ υπήρξε θερμός υποστηρικτής στο 1ο Παιδικό Φεστιβάλ που διοργάνωσε το “Μαζί για το Παιδί”!

H ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε -  ΣΑΜΑΡΙΑ υπήρξε θερμός υποστηρικτής στο 1ο Παιδικό Φεστιβάλ που διοργάνωσε η Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων ,“Μαζί για το Παιδί”, για παιδιά ηλικίας  2 έως 12 ετών, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο . 

More...
12.09.2022
H ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε - ΣΑΜΑΡΙΑ ... στην κορυφή του Ψηλορείτη!

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022, οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. – SAMARIA οργάνωσαν εκδρομή με αφορμή τη γιορτή του Τιμίου Σταυρού. Ξεκινήσαμε την ανάβαση από το καταφύγιο του Μυγερού στα 1.580 μέτρα και καταλήξαμε, μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή, στην κορυφή του Ψηλορείτη στα 2.456 μέτρα που βρίσκεται το εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού. 

More...
10.01.2022
To χρυσό νερό της Κρήτης!

Υποδεχόμαστε το 2022 με ακόμα μία διπλή διάκριση για το ήρεμο και το ανθρακούχο νερό μας από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (International Taste Institute), έναν οργανισμό που εδρεύει στις Βρυξέλλες και κατέχει ηγετικό ρόλο στη δοκιμή και προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης ποιότητας από όλο τον κόσμο.

More...