EN
Τα νέα μας

Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε - ΣΑΜΑΡΙΑ μεγάλος χορηγός του 6ου Μαραθωνίου Κρήτης 2022

Αρχική :: Τα νέα μας :: Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε - ΣΑΜΑΡΙΑ μεγάλος χορηγός του 6ου Μαραθωνίου Κρήτης 2022
Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε -  ΣΑΜΑΡΙΑ μεγάλος χορηγός του 6ου Μαραθωνίου Κρήτης 2022
09.05.2022

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. – ΣΑΜΑΡΙΑ έδωσε το παρόν όχι μόνο με τη στήριξή της στην διοργάνωση του Μαραθωνίου Κρήτης, αλλά και με τη συμμετοχή πολλών εκ του προσωπικού της!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Μαραθώνιος Κρήτης είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα με διεθνή αναγνώριση που διοργανώνεται στην πόλη των Χανίων. Είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη, ο οποίος ανέπτυξε σημαντικό θρησκευτικό, ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο στην Κρήτη. Ο αγώνας δρόμου των 10χλμ. είναι αφιερωμένος στον Σμηναγό Κώστα Ηλιάκη, ο οποίος έδωσε τη ζωή του προασπίζοντας τον Ελληνικό εναέριο χώρο. Ενώ, ο αγώνας δρόμου των 5χλμ. είναι αφιερωμένος στη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 ετών από αυτήν.

Δεν είναι τυχαίο που, για ακόμη μια φορά τα πανέμορφα Χανιά αποτελούν πόλο έλξης μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και τόπος συνάντησης αθλητών από όλο τον κόσμο. Η ΣΑΜΑΡΙΑ, γέννημα-θρέμμα των Χανίων, από τη μέρα της σύστασής της μέχρι σήμερα συμβάλλει πάντα και με κάθε δυνατό τρόπο στην προβολή της γενέτειρά της. Δεν θα αποτελούσε εξαίρεση να πρωτοστατεί με τη συνδρομή της σε μια διεθνούς φήμης αθλητικής διοργάνωσης που αποτελεί παγκόσμια διαφήμιση τόσο για την Κρήτη, όσο και για την γραφική πόλη των Χανίων. Άλλωστε, πίσω από τη αρχική σύλληψη ιδέα αλλά και την επιτυχημένη διεξαγωγή των «Μαραθωνίων Κρήτης» υπάρχει άρωμα Samaria… Είναι η γνωστή ευαισθησία της εταιρείας και των ανθρώπων της στην προάσπιση και μεταλαμπάδευση της παράδοσης και της ιστορίας της Κρήτης από άκρη σε άκρη.

Στην ίδια κατηγορία

12.03.2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΑΝΑΠ SAMARIA

Νέα Εμφάνιση με Οικολογικό Προσανατολισμό στα προϊόντα της ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ ΑΕ - SAMARIA

Περισσότερα...
05.06.2023
Eτήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων

Το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε η Eτήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας ΕΤΑΝΑΠ ΑΕ - Samaria, κατά την οποία εκλέχτηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο σύμφωνα με την παρακάτω αλφαβητική σειρά :

Περισσότερα...
16.02.2023
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε - SAMARIA!

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. – SAMARIA.

Περισσότερα...