EN
Τα νέα μας

Απολογιστικό 2021 «Μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες»

Αρχική :: Τα νέα μας :: Απολογιστικό 2021 «Μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες»
Απολογιστικό 2021 «Μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες»
30.12.2021

Το 2021 αποτέλεσε μια χρονιά πρόκληση με την επικράτηση αντίξοων συνθηκών να διακυβεύουν την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη πληθώρας επιχειρήσεων.
Ωστόσο, υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες η εταιρεία ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε - Σαμαριά, κατάφερε αφενός να διατηρήσει τις υψηλές προδιαγραφές και να αποσπάσει ακόμα περισσότερες διακρίσεις για ακόμη μία χρονιά, αφετέρου να συμβάλλει σημαντικά στην εκπόνηση κοινωνικού - πολιτιστικού έργου.

Όπως κάθε χρόνο, η εταιρία με σεβασμό και αγάπη προς τον τόπο μας, προσφέρει ένα πρόγραμμα χορηγιών προκειμένου να στηρίξει την κοινωνία των Χανίων, αλλά και της Κρήτης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις ευρέος φάσματος στον τομέα της υγείας, του αθλητισμού και του πολιτισμού και ενδεικτικά αναφέρονται μερικές από τις δράσεις του περασμένου έτους.

Η υγεία αποτελεί αναμφίβολα το σημαντικότερο αγαθό της ζωής και η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε - Σαμαριά στάθηκε δίπλα στο σπουδαίο έργο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Άγιος Ιωάννης» για ακόμη μία χρονιά.
Όσον αφορά την υγεία του νου, το σκάκι έχει αποδειχθεί πως συμβάλλει σημαντικά στην όξυνση του πνεύματος και η εταιρία ως πολιτιστικός αρωγός, στήριξε τους αγώνες της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων.
Η εταιρεία βρέθηκε δίπλα και στην εκδήλωση «Γυναίκα και Πολιτισμός» που πραγματοποίησε ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός ‘WeforWomen’ υπό την αιγίδα της Unesco Greece και του Δήμου Αθηναίων.


Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης δε θα μπορούσε να λείπει η στήριξη στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του τόπου μας, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των ετήσιων χορηγιών.
Η εταιρία συνέδραμε σημαντικά στον ετήσιο Μαραθώνιο Κρήτης ως μέγας χορηγός και για ακόμη μία χρονιά στήριξε τον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο “ΠΑΕ ΟΦΗ Ηρακλείου”, τον Ποδοσφαιρικό Γυμναστικό Σύλλογο “Κισσαμικό ΠΑΕ” καθώς και την ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου “Cretan Kings”.
Όπως κάθε χρόνο, η Αθλητική Παρέα του «Ορίζοντα», διοργάνωσε το αθλητικόevent «ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ», για τη στήριξη παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο. Μία ημέρα γεμάτη με πολλές δράσεις, αθλητικές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές, όλες με πνεύμα αλληλοστήριξης και αλληλεγγύης.
Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε – Σαμαριά στάθηκε δίπλα σε αυτήν την αξιέπαινη διοργάνωση με τον σπουδαίο σκοπό.
Τέλος, η εταιρεία στήριξε την επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Καλές θάλασσες με υγεία», που συμπληρώθηκε με τις τρεις αθλητικές δραστηριότητες από θαλάσσης και ξηράς στον Πειραιά.

Την επιτυχία του 2021 ήρθαν να επισφραγίσουν οι βραβεύσεις από διεθνείς οργανισμούς ποιότητας και γεύσης, όπως η διπλή διάκριση σε ανθρακούχο και ήρεμο από το International Taste Institute στις Βρυξέλλες και το Monde Selection, το αργυρό βραβείο για το ανθρακούχο νερό από το Berkeley και σε εγχώριο επίπεδο απέσπασε το χρυσό βραβείο στα Cretan Taste Awards.


Η εταιρεία μας δίνει υπόσχεση και για το 2022 για την διατήρηση ανώτερης γεύσης νερό και ακόμα περισσότερες διακρίσεις, ενώ παράλληλα φιλοδοξεί να στηρίξει ξανά ακόμα περισσότερες δράσεις κοινωνικής – πολιτιστικής φύσεως στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης .

Στην ίδια κατηγορία

12.09.2022
H ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε - ΣΑΜΑΡΙΑ ... στην κορυφή του Ψηλορείτη!

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022, οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. – SAMARIA οργάνωσαν εκδρομή με αφορμή τη γιορτή του Τιμίου Σταυρού. Ξεκινήσαμε την ανάβαση από το καταφύγιο του Μυγερού στα 1.580 μέτρα και καταλήξαμε, μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή, στην κορυφή του Ψηλορείτη στα 2.456 μέτρα που βρίσκεται το εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού. 

Περισσότερα...
07.09.2022
Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε - Samaria στηρίζει γι' ακόμη μία χρονιά τον Γ.Σ "Cretan Kings"

Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε – Samaria επεκτείνει γι’ ακόμη μία χρονιά την συνεργασία της με τον αθλητικό γυμναστικό σύλλογο καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου “Cretan Kings”.

Περισσότερα...
09.05.2022
Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε - ΣΑΜΑΡΙΑ μεγάλος χορηγός του 6ου Μαραθωνίου Κρήτης 2022

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. – ΣΑΜΑΡΙΑ έδωσε το παρόν όχι μόνο με τη στήριξή της στην διοργάνωση του Μαραθωνίου Κρήτης, αλλά και με τη συμμετοχή πολλών εκ του προσωπικού της!

Περισσότερα...